⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ocena: 4,7/5
"Wspaniała prelegentka - ogrom wiedzy i zaangażowania. Doskonała dawka wiedzy, dynamika, zakres. Super wyjaśnione zagadnienia, przystępnie przygotowane i przedstawione szkolenie."
Czas trwania: 3:20:13
NA SZKOLENIU:
✔️ Dowiesz się, w jaki sposób złe odżywianie może wpływać na występowanie objawów zaburzeń psychicznych.
✔️ Poznasz znaczenie prebiotyków, prebiotyków i polifenoli dla zdrowia organizmu.
✔️ Lepiej zrozumiesz, czym jest dieta antyzapalna i dieta Mind.
✔️ Posłuchasz, czym jest oś mózgowo-jelitowa i w jaki sposób wspierać jej zdrowe działanie.
✔️ Poznasz praktyczne wskazówki dietetyczne, które będziesz mógł/a przekazać swoim pacjentom w celu wspomagania ich w dochodzeniu do zdrowia psychicznego.
✔️ Dowiesz się jaki jest związek między zdrowiem psychicznym a dietą twoich pacjentów.
DO KOGO SKIEROWANE JEST SZKOLENIE?
➡️ Dołącz do szkolenia, jeśli jesteś psychologiem lub psychoterapeutą niezależnie od nurtu i chcesz poszerzyć swoją wiedzę z zakresu rozumienia, jak dieta wpływa na zdrowie psychiczne pacjentów.
➡️ W szkoleniu możesz uczestniczyć też jako student psychologii lub osoba zainteresowana tematyką wpływu żywienia na zdrowie psychiczne człowieka.
Czy po zakupieniu szkolenia mogę otrzymać certyfikat potwierdzający wzięcie udziału w szkoleniu?
Szkolenia organizowane przez Szkołę Psychoterapii Dialog są certyfikowane. Certyfikat uczestnictwa może otrzymać także osoba, która nie brała udziału w danym szkoleniu na żywo, a korzystała z nagrania zamieszczonego na platformie www.dialoteka.pl
Aby dowiedzieć się jak uzyskać certyfikat z wykupionego szkolenia przejdź TUTAJ.
UWAGA: Dostęp do każdego wykupionego szkolenia jest aktywny przez 90 dni od daty zakupu.
➡️ Biochemik i specjalista z dziedziny żywienia człowieka, kierownik Zakładu Biochemii i Żywienia Człowieka Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie.
➡️ Jest jednym z nielicznych w Polsce specjalistów z dziedziny nutrigenomiki i nutrigenetyki – dziedzin nauki związanych z procesem indywidualizacji żywienia człowieka do jego predyspozycji genetycznych.
➡️ Autorka kilkudziesięciu prac naukowych, związanych z problematyką żywienia człowieka, opublikowanych w prestiżowych czasopismach brytyjskich i amerykańskich.
➡️ Za swoje osiągnięcia naukowe została wyróżniona prestiżowymi nagrodami (między innymi Nagrodą Ministra Zdrowia).