W JAKI SPOSÓB DIETA MOŻE WSPOMAGAĆ ZDROWIE PSYCHICZNE PACJENTÓW? 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ocena: 4,7/5

"Wspaniała prelegentka - ogrom wiedzy i zaangażowania. Doskonała dawka wiedzy, dynamika, zakres. Super wyjaśnione zagadnienia, przystępnie przygotowane i przedstawione szkolenie."

Czas trwania: 3:20:13


Praktyczne szkolenie, na którym poznasz praktyczne wskazówki dietetyczne, które możesz przekazać swoim pacjentom.


NA SZKOLENIU:

✔️ Dowiesz się, w jaki sposób złe odżywianie może wpływać na występowanie objawów zaburzeń psychicznych.

✔️ Poznasz znaczenie prebiotyków, prebiotyków i polifenoli dla zdrowia organizmu.

✔️ Lepiej zrozumiesz, czym jest dieta antyzapalna i dieta Mind.

✔️ Posłuchasz, czym jest oś mózgowo-jelitowa i w jaki sposób wspierać jej zdrowe działanie.

✔️ Poznasz praktyczne wskazówki dietetyczne, które będziesz mógł/a przekazać swoim pacjentom w celu wspomagania ich w dochodzeniu do zdrowia psychicznego.

✔️ Dowiesz się jaki jest związek między zdrowiem psychicznym a dietą twoich pacjentów.


DO KOGO SKIEROWANE JEST SZKOLENIE?

➡️ Dołącz do szkolenia, jeśli jesteś psychologiem lub psychoterapeutą niezależnie od nurtu i chcesz poszerzyć swoją wiedzę z zakresu rozumienia, jak dieta wpływa na zdrowie psychiczne pacjentów.

➡️ W szkoleniu możesz uczestniczyć też jako student psychologii lub osoba zainteresowana tematyką wpływu żywienia na zdrowie psychiczne człowieka.

UWAGA: Dostęp do każdego wykupionego szkolenia jest aktywny przez 90 dni od daty zakupu.

Wszystkie szkolenia są certyfikowane i objęte patronatem merytorycznym
Szkoły Psychoterapii Dialog.

Sprawdź, jak otrzymać certyfikat potwierdzający wzięcie udziału w szkoleniu:

Kliknij tutaj

prof. dr. hab. n. med. Ewa Stachowska


➡️ Biochemik i specjalista z dziedziny żywienia człowieka, kierownik Zakładu Biochemii i Żywienia Człowieka Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie.

➡️ Jest jednym z nielicznych w Polsce specjalistów z dziedziny nutrigenomiki i nutrigenetyki – dziedzin nauki związanych z procesem indywidualizacji żywienia człowieka do jego predyspozycji genetycznych.

➡️ Autorka kilkudziesięciu prac naukowych, związanych z problematyką żywienia człowieka, opublikowanych w prestiżowych czasopismach brytyjskich i amerykańskich.

➡️ Za swoje osiągnięcia naukowe została wyróżniona prestiżowymi nagrodami (między innymi Nagrodą Ministra Zdrowia).

OPINIE UCZESTNIKÓW

Fantastyczna prowadząca! Najlepszy wykład do tej pory.
Anna Z.
Wspaniała prelegentka - ogrom wiedzy i zaangażowania.
Izabela
Doskonała dawka wiedzy, dynamika, zakres.
JOANNA